BJÖRSÄTERS ÖL&WHISKY

Klubben
Home
Mötessidan
Klubben
Album
Länkar
Gästbok
Kontakta oss
Öl-vi-provat
Nyheter

Historien bakom...

Vi var några grabbar som lämnade L.Ö.K. eller Linköpings Öl-Klubb som det stod för. Anledningen var att vi ville lyfta vårt intresse till en högre nivå. vi har nu utökat till 7st medlemmar och fortfarande 2st på väg in(hoppas vi). Vi är en samling,  grabbar med flera men framför allt två stora intressen-ÖL&Whisky. Vi träffas ett antal gånger om året för att prata, lyssna på musik, käka lite god mat och provsmaka lite olika ölsorter.(se "öl-vi-provat" för tips om hur vi upplevt de olika sorterna)
 

Stadgar

1. Det här är inte så allvarligt som det låter.
2. Vi har inga antagningskrav förutom gott öl-sinne!
3. Årsmöte hålls under årets första möte, och då utses
-Stormästare
-Kassör
4. Nya medlemmar kan komma med när som helst under året och detta sker genom rekomendation från medlemmarna. Det finns inga begränsningar på antalet passiva medlemmar men praktiskt ligger gränsen för Aktiva medlemmar runt 10.
5. Medlemsavgiften är 50SEK/månad och avgiften går oavkortat till inköp av dryck för provsmakning. Överblivna drycker tas med till nästa träff.
6. Då vi valt att vara en Gemenskap ska vi hålla en hög nivå på våra träffar men även på våra kontakter utåt.
7. Under första året går man som gesäll för att sedan uppgraderas till Mästare.
8. VIP:are är alltid välkomna dvs det är fritt för medlemmarna att ta med en kompis på provsmakning. Finns det intresse kan medlemskap bli aktuellt vid kommande möte.