BJÖRSÄTERS ÖL&WHISKY

Senaste nyheterna
Home | Mötessidan | Klubben | Album | Länkar | Gästbok | Kontakta oss | Öl-vi-provat | Nyheter

Detta är B.Ö&W.s blå sida.
På denna sida står det absolut senaste, t.ex. vad som testades på senaste mötet eller vilket lag som vann fotbollsmatchen eller varför inte, förslag på vem som vinner kvällens match.
Med andra ord, en sida värd att besöka. 

2009-02-17
Efter en tids uppehåll är vi nu tillbaka med nya nyheter.
Senast är att vi välkomnar en ny medlem nämligen Tyrone, Välkommen in i gemenskapen!
 

2009-02-07
Besökte WhiskyExpo-09 igår fredag, det var som att vara barn på nytt och åka till leksaksaffären. En mycket trevlig tillställning som vi tackar Kenneth för. Vi hittade några nya favoriter bl.a. Jura superstition som kommer köpas in till förrådet. Mackmyra får vänta ett par år till...

2006-08-22
 
Nu jävlar, efter att ha gjort en del misslyckade odds under WM tar vi nya tag med tipset inför hösten... Den som vill vara med på bolagsspel skickar ett mail till oss!

2005-01-18
LHC gjorde en lysande match mot FBK och stärkte sin 2:a plats i tabellen med sina 73p
Snart drar tips-SM igång igen förra året missade jag en spelomgång och åkte ur, dessbättre var att de 12rätten jag hade den missade gången gav 9000 i utdelning så jag blev inte så ledsen.
nu är det nya tag som gäller, LYCKA TILL!

Nordan har blivit gammelgubbe i gänget med sina nyligen 40 fyllda, Tackar gör vi för en mycket trevlig fest.

Senast på listan borde vara julmötet hos Pirre, en trevlig föreställning med mycket god mat och för ovanlighetens skull, 7 ölsorter varav 2 var gäster från finska bolaget.
 

2004-09-20
 
Daniel åter på jobbet, ölmötet den 18 är flyttat till den 25.e
 

2004-06-23
2-2, gissa om Italienarna är sura idag...men, å andra sidan kan man ju fråga sig hur de lyckas kvittera i 94:de spelminuten (lite sympati från bulgarerna kanske) shit the same! Vidare är vi i allafall och det är ju det viktigaste i den frågan.
Och inte att förringa, jag fick igång biljäveln igen.

2004-06-22
Daniel fyller år!!!
Igår var sex Lökar ute och trotsade regnet för att hitta den rätta känslan inför kvällens möte mellan Sverige och Danmark. I 1,5h pågick en hård fotbollskamp på Ånestads fotbollsarena (själv stod jag hemma med huvet under motorhuven och svor.)
Kvällens Match då, 2-2 vore ett resultat som gör att jag kan reta min italienska kollega ett tag framöver men jag skulle snarare tippa på att båda lagen går ut stenhårt för att ta första målet. Sann patriot som man är, Sverige gör första, andra och i andra halvlek, tredje målet innan Danskarna kommer igen och kvitterar till 3-2 ett resultat som står sig machen ut trots att danskarna får en man utvisad i 78:de matchminuten.

2004-06-18
Kvällens Match Italien-Sverige kommer bli en intressant händelse. Italien, småsura efter oavgjort mot Danmark och Sverige, styrkta av Bulgarienresultatet.
Jag skulle tippa på att Italien sparkar in första målet men i andra halvlek reser sig sverige och kvitterar. Slutresultat 1-2
 
Vad som testades på senaste lök-mötet vet jag inte eftersom jag själv inte kunde närvara.
Ha en trevlig helg
Webmaster Daniel